Homepage / Al het nieuws / ixina bereikt de prestigieuze mijlpaal van 60 winkels

Presse

ixina bereikt de prestigieuze mijlpaal van 60 winkels

ixina Herstal

Keukenspecialist ixina vierde het einde van 2022 met een verrassing voor de feestdagen door een nieuwe winkel te openen in Herstal, ixina breidt niet alleen haar franchisenetwerk uit, maar bereikt ook de prestigieuze mijlpaal van 60 winkels. Vanaf 22 december kunnen klanten uit de regio Luik terecht in deze gloednieuwe ixina-franchisewinkel in het winkelcentrum Basse Campagne in Herstal.

Win win win

Aan het hoofd van deze nieuwe ixina-winkel staat franchisenemer Robert Hoen, die niet alleen de wereld van de keukens kent, maar ook het ixina-franchisenetwerk.

Deze ondernemer-franchisenemer bezit reeds 3 ingerichte keukenzaken, waarvan 2 onder het franchiseconcept van ixina.

Hij begon met zijn eerste franchisewinkel in 2012 in Sombreffe (bij Gembloux), die hij in 2017 overgaf aan een van zijn verkopers om vervolgens de ixina-winkel in Verviers te heropenen in het winkelcentrum Crescend’Eau, dat dichter bij zijn omgeving in Luik ligt. Een veranderingwat gunstig bleek, aangezien de winkel nu een van de top 10 winkels in het ixina-franchisenetwerk is.

ixina Herstal

Altijd groter, altijd beter!

De nieuwe ixina franchisewinkel in Herstal laat zich niet overtreffen. Met een oppervlakte van 830 vierkante meter zal het vlaggenschip van Herstal veel groter zijn dan de gemiddelde Ixina winkel binnen het netwerk. Het nieuwe vlaggenschip van de keuken bevindt zich in de rechtervleugel van de Brico du Pôle.

Voor meer informatie om franchisenemer te orden bij ixina, klik hier.