Franchise kvik

Wie is Kvik

“Iedereen heeft recht op een coole keuken”

Onder het motto “Iedereen heeft recht op een coole keuken” biedt het franchisenetwerk Kvik keukens, badkamers en garderobekasten aan met een hedendaags Deens design aan verrassend lage prijzen.

Ons aanbod van de franchiseformule Kvik

Kvik zet zich sinds de oprichting in 1983 af tegen de gevestigde gebruiken in de keukensector door te werken met een eenvoudig en overzichtelijk gamma, transparente netto-prijzen, een snelle beschikbaarheid en een uitgebreid service-pakket. Deze kenmerken vormen de basis van het Kvik franchiseconcept, samen met het karakteristieke Deense design.
Kvik A/S ontwikkelt en produceert haar eigen keukens en badkamers. Werkbladen en garderobekasten worden voornamelijk geproduceerd door zusterondernemingen uit de Ballingslov groep. Andere producten worden dankzij de schaalgrootte van de Ballingslov groep extra voordelig aangekocht. Door de eigen productie kan Kvik zeer flexibel inspelen op de vraag en wordt een uitmuntende leveringsgraad gegarandeerd. Kvik A/S is een franchise-organisatie met onafhankelijk opererende winkelpunten binnen eenzelfde globaal concept.

De kracht van ons commercieel netwerk

  • Aantal franchise verkooppunten : 131
  • Persoonlijke bijdrage : 100.000 – 1500.000 €
  • Instapgeld : 10.000 €
  • Gemiddelde omzet : Variabel
  • Contractduur : –
  • Persoonlijke bijdrage : –

131

Aantal franchise verkooppunten

100.000 – 1500.000 €

Persoonlijke bijdrage

10.000 €

Instapgeld

 Variabel

Gemiddelde omzet

Contractduur

Persoonlijke bijdrage

In detail

In 1983 werd Kvik A/S opgericht als een reactie op de gevestigde gebruiken in de Deense keukenindustrie. Kvik werkt met een eenvoudig en overzichtelijk gamma, met transparante netto-prijzen, met een snelle beschikbaarheid en met een uitgebreid service.

Kvik heeft een Business Academy die instaat voor de opleiding van de franchisenemers.

Een eigen retail-organisatie ondersteunt de Kvik winkels op het vlak van retail, financieel en service management. Kvik en haar volledige netwerk gebruikt Navision als informatiesysteem.

Kvik staat in voor de uitbouw en ondersteuning van het merk op nationaal vlak.

Wij zoeken dynamische en positieve ondernemers van 30-45 jaar met ervaring in commercieel en team-management. U bezit een uitgebreid lokaal netwerk en bent klanten- en resultaatgericht. U hebt een hoge werkkracht en bent in staat een team van 4-5 mensen te motiveren om het beste van zichzelf te geven.

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF