Homepage / Al het nieuws / Kvik lanceert nieuw winkelconcept

Presse

Kvik lanceert nieuw winkelconcept

Kvik

Kvik bouwt haar Belgische winkels om naar een vernieuwd franchiseconcept. De vestigingen van de keuken- en badkamerketen willen een huiselijkere sfeer creëren.

Geen balies meer

De vestigingen van Kvik worden vanaf nu ook in België omgebouwd naar het vernieuwde winkelconcept van de franchiseformule. De huiselijke en inspirerende omgeving wordt niet alleen gecreëerd met de juiste inrichting, maar ook met geur en achtergrondmuziek. “De hele beleving rondom het kopen van een nieuwe keuken werd herdacht”, meldt de franchisegever.

Vooral de indeling verandert ingrijpend: de winkelbalie en bureaus worden vervangen door een lounge- en designhoek, om dichter bij de klant te kunnen staan. Ook komt er een vaste looproute die bezoekers langs de diverse ontwerpen in de winkel leidt.

“We zijn ontzettend trots dat we de eerste stap hebben gezet. Tegen eind dit jaar zal het nieuwe winkelconcept in meerdere winkels in België te bezichtigen zijn, en volgend jaar zetten we de aanpassing van de winkels voort,” vertelt marketingmanager Ariadne Dierick. De vestiging in Lochristi wordt als eerste omgebouwd: op 18 november opent de vernieuwde franchisewinkel opnieuw zijn deuren. Later dit jaar volgen de vestigingen in Erpent (Namen) en Schelle.

Voor meer info om franchisenemer te worden bij Kvik, klik hier.

Bron: RetailDetail