Homepage / Al het nieuws / Wikane; nieuw lid van de BFF

Presse

Wikane; nieuw lid van de BFF

Het franse franchisenetwerk Wikane met een 50-tal franchisevestigingen in Frankrijk, maakte onlangs zijn intrede op de Belgische markt via een Master Franchise onder leiding van Stéphane Courtier.

Stephane Courtois Wikane

Stéphane Courtois koos ervoor om aan te sluiten bij de Belgische Franchise Federatie omdat hij het franchiseconcept Wikane op de Belgische martk wil ontwikkelen als een etishce en autenthieke franchise. Stéphane is er zich van bewust dat hij hierdoor gebruik kan maken van het het label van de BFF om de geloofwaardigheid bij kandidaat franchisenemers aan te tonen dat hij
het serieus in handen neemt en streeft naar een win-win relatie tussen franchisegever en -nemer.

Wikane is een franchisenetwerk van consultants gespecialiseerd in bedrijfsontwikkeling. Wikane is hiermee één van de eerste diensten franchisenetwerken in België die zich richt naar KMO-managers en hun bijstaat bij in het ontwerpen en uitvoeren van groeiplannen.

Hun klanten zijn voornamelijk industriëlen of dienstverlenende bedrijven in de Business to Business omgeving. Wikane streeft naar een dubbele doelstelling zijn klant-ondernemingen: het bedrijf vooruit helpen en de levenskwaliteit van zijn manager te verbeteren.

De Belgische Franchise Federatie en haar leden zijn verheugd hem als lid te mogen verwelkomen en wensen de heer Courtois veel succes met de ontwikkeling van zijn concept in België.