Homepage / Al het nieuws / Het Heytens franchise netwerk in 2021

Presse

Het Heytens franchise netwerk in 2021

Heytens

Het franchisenetwerk Heytens, de specialist in etalages, overleeft de pandemische crisis die dit jaar een groot aantal bedrijven treft. Sinds 2021 zijn er al vier nieuwe franchisewinkels geopend.

Annick Slos, de nieuwe Country Retail Manager, kondigd opneiuw de opening aan van twee nieuwe franchisewinkels, de eerste midden november in Merksem en de tweede begin december in Sint-Pieters-Woluwe.

Een nieuwe franchisewinkel in Merksem

Jan Schillebeeckx, de Heytens-franchisenemer in Turnhout, wou zijn zaak uitbreiden door een tweede winkel te openen…… Dat gebeurde op zaterdag 13 november!

Afgestudeerd aan de KUL in Economie en aan de Universiteit Antwerpen in Rechten, begon Jan in januari 2013 zijn professionele carrière bij Heytens als winkelmanager in Westerlo en is sindsdien trouw gebleven aan het merk.  In mei 2016 werd hij franchisenemer van de Heytens-winkel in Turnhout en dit jaar werd hij een multifranchisenemer met de opening van zijn tweede winkel in Merksem.

Uw project “Raamdecoratie” realiseren is nu ook mogelijk in Merksem op de Bredabaan in het noorden van Antwerpen!

Deze nieuwe winkel van 196 m² weerspiegelt de nieuwe positionering van het merk, die modern en up-to-date is.

De gevel van deze gloednieuwe winkel is daarvan het beste bewijs:

Heytens heeft gekozen voor een zwart uithangbord op een krijtkleurige achtergrond, waarmee het de tijdloze en premium uitstraling van het merk laat zien.  De grote open ramen geven een blik op het interieur van de winkel, waar het productassortiment van jaloezieën en gordijnen, omlijst door trendy decoraties, te zien. Dit prachtige decor benadrukt de knowhow van het merk en zijn decoratieve positionering.

De franchisewinkel Heytens in Sint-Pieters-Woluwe

Begin december opent een nieuwe Heytens-winkel in Sint-Pieters-Woluwe.

Sandra Van Den Eeckhout, die al dertien jaar franchisenemer is, zal de winkel onder haar hoede nemen. Zij is daarmee ook multi-franchisenemer en heeft op 1 juli 2020 de winkel in Overijse overgenomen.

Een nieuwe franchisenemer in de winkel van Aalst  

Katrien Gits, al 21 jaar interieuradviseur in de Heytens-winkel in Aalst, was overtuigd van de reputatie van het merk en waagde de sprong om de gelukkige franchisenemer van deze vestiging te worden. Van nu af aan zullen zij en haar team hun klanten adviseren en begeleiden.

Voor meer informatie over het worden van een Heytens franchisenemer, klik hier.

Top 3 des derniers articles