Homepage / Al het nieuws / Heytens opent twee winkels in Luxemburg

Presse

Heytens opent twee winkels in Luxemburg

Heytens

Het franchisenetwerk Heytens is sinds 1981 aanwezig in België, sinds 2014 in Frankrijk en sinds kort ook in Zwitserland. Maar daar bijft het niet bij, ook nu wil Heytens de Luxemburgse markt veroveren, een markt waar het franchisenetwerk Heytens reeds gekend is omdat er al 2 winkels zijn gevestigd: de 1e in Strassen en de 2e in Bettembourg.

Heuytens heeft de ambitie om in 2022 zijn 2 verkooppunten in Luxemburg over te dragen aan franchisenemers, een reële kans voor elke zakenman met een passie voor interieurdecoratie die een zaak wil opstarten.

De overname van winkels, die reeds operationeel zijn, via franchising is een echte troef. De toekomstige franchisenemers kunnen bovenop genieten van de vele voordelen die het Heytens-franchisenetwerk biedt: een groeiende markt, een unieke positionering als specialist met weinig concurrentie, een winstgevend businessmodel dat zichzelf heeft bewezen.

FRANCHISING: EEN NAUWE EN VOORTDURENDE SAMENWERKING GEBASEERD OP WEDERZIJDS VERTROUWEN.

Franchisenemers van het netwerk Heytens zullen kunnen rekenen op de hulp en steun van deze laatste. Heytens biedt mensen die in beroepsomschakeling zijn en graag willen ondernemen, de mogelijkheid zich te lanceren en zich te ontplooien in hun nieuwe beroep, terwijl ze worden ondersteund door een netwerk met 40 jaar ervaring in franchising.

Voor meer informatie om een Heytens franchisenemer te worden, klik hier.

Top 3 des derniers articles