Homepage / Al het nieuws / Heytens spoort de multi-franchise aan

Presse

Heytens spoort de multi-franchise aan

Heytens

EEN TWEEDE FRANCHISE VOOR SASCHA VON BERG

De jaren volgen elkaar op en zijn vergelijkbaar voor het Heytens netwerk. Na 2021 te hebben afgesloten met de opening van een franchiseverkooppunt in Annemasse, begint 2022 met ander goed nieuws.

Sasha von Berg, sinds 2018 Heytens franchisenemer van de winkel in Waterloo, heeft per 1 januari 2022 de Heytens winkel in Halle, gelegen in het Vlaamse gewest, overgenomen als franchisenemer.

De 2 winkels liggen op minder dan 30 km van elkaar, zodat deze nieuwe multifranchisenemer zijn 2 filialen in de beste omstandigheden kan beheren.

WAAROM EEN MULTI-FRANCHISE STARTEN?

Multi-franchising of multi-store is een voordelige optie voor beide netwerken:

“Het betrekken van franchisenemers bij de expansiestrategie maakt een snellere groei en een groter geografisch bereik mogelijk, terwijl wordt geprofiteerd van het professionalisme en de ervaring van een bewezen ondernemer”, terwijl multi-franchisenemers, naast het vervullen van hun ondernemersambities, vaak een hogere gemiddelde omzet en winstgevendheid per eenheid rapporteren dan franchisenemers die een enkel verkooppunt exploiteren.

TWEE OPLOSSINGEN VOOR MULTI-FRANCHISING MET HEYTENS

De franchiseformule met meerdere winkels biedt vele voordelen. U beschikt al over de knowhow, en u kent het ecosysteem perfect, en daardoor is het nieuwe verkooppunt sneller operationeel en rendabel.

Er zijn twee mogelijkheden om een multi-franchisenemer te worden:

– Een bestaande winkel overnemen

– Opening van een nieuw verkooppunt

EEN PAAR REGELS VOOR EEN SUCCESVOL PROJECT

Een paar regels zijn essentieel voor het succes van een project met meerdere winkels:

– Weet hoe u zich met de juiste mensen moet omringen: neem een uitstekende shopmanager of directeur in dienst aan wie u bepaalde taken met het volste vertrouwen kunt delegeren en omring uzelf met een team waarop u elke dag kunt rekenen.

– Nabijheid: De winkels moeten geografisch dicht bij elkaar liggen, zodat zij gemakkelijk en regelmatig kunnen worden bezocht.

En vergeet niet dat een Heytens-franchisenemer in de eerste plaats een winkelier is, betrokken bij zijn of haar winkels: het menselijke element blijft de kern van het project!

Als ook u ondernemersambities hebt en uw bedrijf wilt ontwikkelen, zijn er veel mogelijkheden voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.