Homepage / Al het nieuws / ixina opent nieuwe winkel in Sint-Job-in-‘t-Goor

Presse

ixina opent nieuwe winkel in Sint-Job-in-‘t-Goor

ixina

Wie de Belgische wegen vaak doorkruist, ziet ixina steeds vaker opduiken in ons landschap. Vanaf 30 juni 2022 doet de Belgische marktleider van uitgeruste keukens er nog een franchisewinkel bij met ixina Sint-Job-in-‘t-Goor. Franchisenemers Peter Roose en zijn echtgenote Petra Mannaerts openen er de 55e Belgische vestiging met de nodige kennis en achtergrond. Op diezelfde dag zal er ook een winkel openen in Fléron in Wallonië.

Jarenlange ervaring in de keukensector

Franchisenemers Peter Roose (54) en Petra Mannaerts (51), allebei afkomstig uit het Brechtse, zijn geen leken in de keukensector. Hij verkocht een aantal jaar keukens in bijberoep, terwijl zij jarenlang ervaring opdeed bij verschillende keukenmerken als verkoopster. Beide kozen ze voor een carrièreswitch, maar toch bleef de passie voor keukens borrelen. Toen de opportuniteit zich voordeed om een ixina-franchisewinkel te openen in Sint-Job-in-‘t-Goor, was de beslissing dan ook snel gemaakt. “We zijn heel benieuwd om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en kijken er naar uit om mensen te helpen bij het realiseren van de keuken van hun dromen”, aldus de franchisenemers.

 400m² aan keukens

In de nieuwe showroom kan je jouw keukendroom optimaal beleven. Met maar liefst 16 uitgestalde ixina-keukens verspreid over een winkeloppervlakte van 400m² vindt iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken er zeker zijn gading.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij ixina, klik hier.