Homepage / Al het nieuws / Lunch Garden lanceert voor het eerst haar traiteuraanbod voor de feestdagen

Presse

Lunch Garden lanceert voor het eerst haar traiteuraanbod voor de feestdagen

Lunch Garden

Voor het eerst lanceert Lunch Garden haar traiteuraanbod voor de eindejaarsperiode. Met deze extra service kunnen Belgen die de feestdagen graag gezellig thuis doorbrengen en niet te lang in de keuken willen staan, genieten van Lunch Gardens unieke combinatie van lekkere en kwaliteitsvolle maaltijden aan behapbare prijzen. Belgen kunnen daarnaast ook tijdens de feestdagen nog steeds 7 op 7 terecht bij alle restaurants van het franchisenetwerk Lunch Garden. 

De grootste restaurant franchiseketen van België biedt tijdens de feestdagen een extra service aan waardoor klanten vanaf nu ook thuis kunnen genieten van de lekkere maaltijden van Lunch Garden. Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden: “Dankzij onze nieuwe traiteurdienst kan iedereen met gemak een feestmenu op tafel toveren, zonder uren in de keuken te staan kokerellen. Klanten hebben voor het feestmenu de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten, à la carte-opties, een koud buffet en specifieke kindermenu’s. Voor elk wat wils tegen een haalbare prijs dus.” Bestellen kan eenvoudig online of in een van de 64 Lunch Garden-restaurants.

Over Lunch Garden

Al sinds 1992 geniet je bij de Belgische restaurantketen Lunch Garden van elk moment. Want Lunch Garden gelooft niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt. Een snelle hap of een uitgebreid diner, een verwenontbijt of een koffiepauze, met het hele gezin of gezellig met z’n twee: bij Lunch Garden kan het allemaal. Elke dag gaan 900 werknemers vol enthousiasme aan de slag om bezoekers een heerlijke maaltijd te bezorgen. Bovendien streeft Lunch Garden naar een duurzamer beleid, door samen te werken met partners die verse, lokale topproducten aanleveren. Die maken je gerecht niet alleen lekker, maar ook goed voor de planeet.  Zo kan je bij Lunch Garden nu en in de toekomst blijven genieten van elk moment. En dat blijft lonen: in 2021 draaide Lunch Garden maar liefst €62 miljoen omzet, goed voor duizenden maaltijden. Iedereen is welkom in één van de 64 restaurants in België – zelfs op zondag. De maaltijden van Lunch Garden kunnen ook afgehaald worden, zodat je ook thuis van jouw favoriete maaltijd kunt genieten. Welke formule je ook kiest, eten doe je bij Lunch Garden altijd met een glimlach.

Voor meer informatie over franchising bij Lunch Garden, klik hier.

Top 3 des derniers articles