Homepage / Al het nieuws / Master franchisenemer Peeters-Govers brengt Albert Heijn naar Limburg

Presse

Master franchisenemer Peeters-Govers brengt Albert Heijn naar Limburg

Albert Heijn

Peeters-Govers trekt dit najaar met Albert Heijn naar Limburg: de Master-franchisenemer opent er twee nieuwe winkels, in Lanaken en Bilzen. Het is de eerste keer dat de Antwerpse franchisenemer de provincie aandoet.

Al beginnen rekruteren

Albert Heijn-franchisenemer Peeters-Govers breidt uit naar een nieuwe provincie: na de zomer opent het bedrijf zijn twee eerste winkels in Limburg. De eerste winkel zal te vinden zijn in Rekem, een deelgemeente van Lanaken, op Steenweg 162. In Bilzen komt een winkel in de straat Eikaart. Beide supermarkten zijn samen goed voor 100 jobs, dus begint de rekruteringscampagne nu al.

Peeters-Govers mikt daarbij niet alleen op kandidaten met ervaring, maar ook op mensen die een carrièreswitch zien zitten. De franchisenemer voorziet daarom ook een opleidingstraject on-the-job. De duur van die opleiding hangt af van de functie.

Op dit moment baat de Master franchisenemer Peeters-Govers al 14 Albert Heijn-winkels uit in België. Eerder deze week opende nog een nieuwe Albert Heijn in Oudenaarde, weliswaar met een andere franchisenemer: Jean-Paul Fraeyman, die ook de AH-supermarkt in Roeselare uitbaat. In totaal heeft de Nederlandse Albert Heijn keten inmiddels 72 Belgische vestigingen, waarvan het grootste gedeelte wordt uitgebaat door franchisenemers.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.

Top 3 des derniers articles