Homepage / Al het nieuws / Nieuwe Carrefour Express in Lievegem

Presse

Nieuwe Carrefour Express in Lievegem

Carrefour opent vandaag een Express franchisewinkel in het Oost-Vlaamse Lievegem. De franchisenemers Frank en Patrice Engelschenschilt zetten hun beste beentje voor om van deze buurtwinkel the place to be te maken voor de klant die snel en eenvoudig boodschappen wil doen in een vernieuwde kruidenierszaak waar men met de glimlach wordt onthaald.

Van terras naar kruidenierswinkel

Papa Frank (62 j) en zoon Patrice (30 j) Engelschenschilt zijn ondernemers in hart en nieren. De familie Engelschenschilt was in Lovendegem jaren bekend voor de aanleg van terrassen en opritten. Vier jaar geleden maakten zij een opmerkelijke carrièreswitch en namen zij de Carrefour Oranje over, rechtover de kerk in Lovendegem.

Vandaag begint in Lievegem hun volgende avontuur.  De nieuwe Express franchisewinkel komt er op de plaats van de voormalige discount De Garf en is dan ook de enige supermarkt in de Bloemekenswijk.  Frank en Patrice hebben hard gewerkt aan de renovatie van de winkel en het zorgvuldig kiezen van het assortiment. Vandaag zijn de franchisenemers klaar om hun klanten te verwelkomen in de familiale sfeer die ze in het Dorp al hebben gecreëerd. Met de glimlach. En dit mede dank zij een sterk team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft.

Too Good To Go

Deze Express draagt ook zijn steentje bij in de strijd tegen voedselverspilling door samen te werken met Too Good to Go. De dagverse overschotten of nog eetbare producten die niet verkocht worden na sluitingstijd worden hierbij via de TooGoodToGo app aan een verminderde prijs te koop aangeboden. Zo kan de klant voor een prijsje genieten van nog perfect eetbare producten die anders meedogenloos worden weggegooid.

Winkelcomfort – ook op zon- en feestdagen

Deze Express franchisewinkel heeft een oppervlakte van 320 m2 en  beschikt over een ruime parking.

In deze stadswinkel werd alles vernieuwd, van de vloer tot de winkelrekken, de koel- en diepsvriesinstallaties, en het magazijn terwijl er veel aandacht besteed werd aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

De winkel is ook op zon- en feestdagen open van 7u30 tot 18u30 zodat u ook die dagen in alle rust boodschappen kunt doen.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Express, klik hier.