Homepage / Al het nieuws / Nieuwe franchisewinkel Delitraiteur in Lochristi

Presse

Nieuwe franchisewinkel Delitraiteur in Lochristi

Delitraiteur Lochristi

Op 7 april opent Delitraiteur zijn deuren in Lochristi, op de hoek van de N70 en de Palingstraat, het 2e verkooppunt in Oost-Vlaanderen en de 41e winkel van het de franchiseformule in België!

Een familie van franchisenemers aan het roer

De jonge franchisenemer Jolien De Craene (28) uit Lokeren staat samen met haar ouders Axel (60) en Micheline (57) aan het hoofd van deze nieuwe Delitraiteur. Laatstgenoemden zijn geen nieuwkomers in de franchisewereld, want zij beheren al drie franchiserestaurants van Lunch Garden in de regio Antwerpen. Bij de Delitraiteur van Lochristi werken in totaal tien mensen, inclusief de flexwerkers, die allemaal uit Lochristi en omgeving komen. Voor het bedrijf zijn lokale wortels en een vertrouwd gezicht in de winkel erg belangrijk voor de klanten.

Wie is Délitraiteur ?

Delitraiteur’ is een specialist in maaltijdoplossingen en biedt meer dan 200 kant-en-klaar bereide gerechten naast ter plaatse klaargemaakte sandwiches en een heel gamma voedingsproducten. Er hoort ook een restaurantruimte bij. Delitraiteur is een plek waar u kan ontbijten, en ook voor de lunch, het vieruurtje en het avondmaal is er keuze te over. Delitraiteur zal zeven dagen op zeven open zijn, tot 22 uur ’s avonds. Delitraiteur maakt het verschil door kwaliteit en smaak, met het voortdurend streven naar milieuvriendelijke en duurzame voeding. Korte ketens zijn een absolute prioriteit. Ze stimuleren lokaal ondernemerschap, kleine ambachtslui en streekproducenten door hun producten te verkopen in onze winkels. Het maakt allemaal deel uit van het DNA van Delitraiteur.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Delitraiteur, klik hier.