Homepage / Al het nieuws / Nog eens zeven Intermarché by Mestdagh-winkels vinden overnemer

Presse

Nog eens zeven Intermarché by Mestdagh-winkels vinden overnemer

Intermarché by Mestagh

Intermarché heeft voor nog eens zeven supermarkten van de groep Mestdagh overnemers gevonden. Op 16 oktober worden ze verzelfstandigd. Hiermee komt de teller op 32 van de 51 te staan.

Vertrouwde namen

In de schaduw van het toekomstplan van Delhaize maakt ook Intermarché voortgang met het franchiseren van geïntegreerde filialen. Op de ondernemingsraad maandag kondigde de retailer aan dat er opnieuw zeven geïntegreerde supermarkten van Mestdagh overgaan naar zelfstandige ondernemers. Het gaat om de winkels in Charleroi, Châtelineau, Cointe, Eghezée, Jemeppe-sur-Sambre, Luik en Jambes. Op 16 oktober gaan ze over naar het franchisestatuut.

De overnemers zijn vertrouwde namen: het gaat om bestaande franchisepartners van Intermarché en voormalige franchisenemers van Mestdagh, melden de vakbonden aan persagentschap Belga. Na drie eerdere overnamegolven van respectievelijk zeventien, vijf en drie winkels, hebben de Musketiers nu in totaal voor 32 supermarkten een uitbater gevonden. Eind september en eind oktober zal de directie nogmaals een reeks overnemers aankondigen. Het is de bedoeling dat alle 51 filialen nog voor het einde van het jaar in handen van een franchisenemer komen.

Intermarché zal aanwezig zijn op de volgende beurs “Franchising Belgium Day” die doorgaat op 12 oktober in Zemst, waar de rekruteringsverantwoordelijken kan ontmoeten die u meer uitleg kunnen geven over de voorwaarden om partner te worden.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Intermarché, klik hier.