Homepage / Al het nieuws / Online bestelplatform voor Spar franchisenemers

Presse

Online bestelplatform voor Spar franchisenemers

Spar

Retail Partners Colruyt Group ontwikkelde een gloednieuw online bestelplatform voor de zelfstandige Spar franchisenemers om de aankopen van hun klanten voor het kerst- en nieuwjaarsfeest zo vlot mogelijk te laten verlopen. In de toekomst zal deze tool ook ingezet worden voor andere gelegenheden en momenten zoals het BBQ-seizoen.

Bestelplatform voor de klant op maat van de Spar franchisenemer

Het platform is aangepast op maat van elke deelnemende Spar-franchisewinkel. Elke Spar-franchisenemer kan het voorstel vanuit de centrale aanvullen en bijsturen in functie van de noden van zijn lokale markt en specialiteiten.

Spar wil met dit online bestelplatform zijn klanten een extra service bieden bij speciale gelegenheden zoals de eindejaarsfeestdagen. Wenst de klant een grote bestelling te plaatsen voor zijn feest thuis, of te bestellen dichterbij zijn vakantiehuisje of gewoon in alle rust het assortiment van zijn lokale Spar-winkel bekijken om zijn menu samen te stellen, het kan allemaal bij de deelnemende Spar-franchisewinkels op mijnspar.be. Klanten kunnen er kiezen voor het aanbod dat het best aansluit bij hun behoefte.

Voor de zelfstandige Spar franchisenemers betekent dit online bestelplatform meer tijd om hun klanten nog beter te bedienen op de belangrijkste momenten van het jaar. Deze besteltool is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren. Elke deelnemende Spar-franchisewinkel stelt er zijn gepersonaliseerd aanbod voor. De klant kan er in een paar clicks zijn feestproducten kiezen voor zijn menu en bestellen. Na een bevestigingsmail van de Spar-winkel moet de klant enkel nog zijn bestelling afhalen en betalen bij de door hem gekozen Spar-winkel. Vandaag maken al 95 Spar-franchisewinkels gebruik van deze nieuwe online bestelplatform om hun klanten meer service te bieden op speciale momenten zoals deze eindejaarsperiode.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Spar, klik hier.

Top 3 des derniers articles