Homepage / Al het nieuws / Opening Express in Elsene

Presse

Opening Express in Elsene

Een nieuwe Carrefour Express opende als eerste van dit jaar op 14 januari de deuren in Elsene op de Elsensesteenweg 211. De franchisewinkel legt de nadruk op bio-producten en heeft een grote bakkerijafdeling. Het aanbod is perfect afgestemd op de verwachtingen van de buurtbewoners. Zo wordt er op elk moment van de dag een waaier aan on-the-go producten aangeboden: kant-en klaarmaaltijden, broodjes, snacks en fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Daarnaast heeft de nieuwe winkel een breed assortiment aan basisproducten, droge voeding en drogisterijproducten. 

Carrefour Express Elsene

Gehuisvestigd in een nieuw gebouw, strekt de winkel met een resoluut moderne en industriële uitstraling zich uit over 214m².

Klanten kunnen er het beste van Carrefour Express ervaren. Verdeeld over 4 meter, is de bakkerijruimte de grootste die voor deze winkelformule werd ontwikkeld.

Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, BIO-assortiment in bulk, keuze uit veggieproducten, kruidenierswaren, drogisterij, etc.), een assortiment aan gevogelte en pittig geroosterde aardappelen, worden er op elk moment van de dag ook kant-en klaarmaaltijden aangeboden om te consumeren.

Carrefour wil het beste beschikbaar maken voor iedereen. Daarom legt de retailer het accent op 300 producten met ‘Gezonde Prijzen’, dat zijn kleine prijzen met grootse principes. Klanten kunnen er ook cadeaukaarten en bloemen kopen.

Als de gezondheidsmaatregelen van de overheid het weer toelaten, kunnen klanten in de koffiecorner van de winkel ter plaatse een koffie consumeren.  Een microgolf wordt ook ter beschikking gesteld aan de klanten.

De Express Elysées wordt uitgebaat door Olivier Lambert, een franchisepartner die al jaren deel uitmaakt van het netwerk en de Carrefour Express Lebon in Sint-Pieters-Woluwe beheert.

Olivier Lambert Carrefour Express
CARREFOUR BELGIË BIEDT EEN UITEENLOPEND WINKEL FORMAAT

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018?.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market franchisesupermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express franchisewinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Makrket , klik hier of bij Carrefour Express, klik hier.

Top 3 des derniers articles