Homepage / Al het nieuws / O’Tacos opent vier nieuwe franchises in het eerste kwartaal van 2022

Presse

O’Tacos opent vier nieuwe franchises in het eerste kwartaal van 2022

O'Tacos

De franchiseketen O’Tacos was aanwezig op de Franchising Belgium Day, die op 28 april plaatsvond in Zwijndrecht. Het doel van zijn deelname was vooral de Vlaamse markt te prospecteren, waar het concept O’Tacos zich wil ontwikkelen na zich vooral te hebben toegelegd op het Brusselse Gewest en Wallonië.

Het O’Tacos franchiserestaurant in Marche-en-Famenne

Het franchiseconcept O’Tacos in Marche-en-Famenne heeft op 16 februari 2022 een nieuw restaurant geopend op de Place de l’Etang, langs de boulevard N86 die de stad Marche doorkruist. Een strategische locatie die gemakkelijk te voet en met de auto bereikbaar is.

Dit O’Tacos restaurant wordt gerund door een duo franchisenemers, Yam’s Ellacott en Antoine Guitera. Als multifranchisenemers exploiteren zij ook de O’Tacos in het centrum van Aarlen, en Yam’s heeft ook franchising van de O’Tacos in Bastenaken en Messancy. Vandaag bezitten deze multifranchisehouders alle vestigingen in de provincie Luxemburg.

Yam’s is verre van een beginner in de wereld van fastfood, want deze afgestudeerde in Bedrijfskunde en Management van de Universiteit van Lotharingen, deed zijn opleiding in Luxemburg bij McDonald’s gedurende meer dan 8 jaar waar hij eindigde als manager van verschillende restaurants, voordat hij in mei 2019 werd verleid door het merk O’Tacos.

O'Tacos

Een O’Tacos franchiserestaurant in Hornu

Aan het hoofd van dit nieuwe O’Tacos restaurant in Hornu Adlane Draou staat weer een multi-franchisenemer; Adlane Draou. Alain beheert reeds 7 franchiserestaurants van O’Tacos in Brussel en is tevens master franchisenemer voor het Chick&Cheez concept in de Benelux.

Een O’Tacos franchiserestaurant in Mechelen

Het O’Tacos restaurant in Mechelen wordt ook beheerd door een multi-franchise duo, Hans Zielens en zijn partner Stéphane Colebrants, die ook het O’Tacos franchise restaurant in Aalst beheren.

O'Tacos Aalst

Een O’Tacos franchiserestaurant in Kirchberg, Luxemburg

En tot slot heeft O’Tacos ook in het eerste kwartaal nog een franchise-restaurant geopend in het Groothertogdom Luxemburg, in Kirchberg.