Homepage / Al het nieuws / Tweede vestiging in Antwerpen voor Franchisenetwerk Pitaya

Presse

Tweede vestiging in Antwerpen voor Franchisenetwerk Pitaya

Pitaya Antwerpen

Het franchiseconcept Pitaya valt duidelijk in de smaak bij de Antwerpenaren, vorige week opende Pitaya haar tweede vestiging in Antwerpen. Na een succesvolle opening vorig jaar, breidt de restaurantketen verder uit. Je kan het Thais streetfood franchiserestaurant vanaf nu ook vinden in het historische centrum op de Melkmarkt.

Het franchisenetwerk Pitaya groeit razendsnel. Na een geslaagde opening vorig jaar in de Antwerp Tower kon een tweede vestiging in Antwerpen kon niet uitblijven.

“Een restaurant in Antwerpen was vanzelfsprekend voor ons. Door de talrijke bezoekers in de Antwerp Tower is het duidelijk dat de Antwerpenaren maar al te graag hun smaakpapillen op de proef stellen”, zegt franchisenemer Olivier Goetschalckx. “Bovendien verwelkomen we bij Pitaya global citizens, mensen die openstaan voor een nieuwe ervaring en het ontdekken van andere keukens. De tweede vestiging op de Melkmarkt is dan dé perfecte locatie -middenin het bruisende centrum waar locals, studenten en toeristen samenkomen.”

Pitaya Antwerpen

Het Thais streetfood restaurant speelt in op de trend ‘gezonde fastfood’. Bezoekers kunnen er terecht voor een lekkere hap, grote porties en een snelle service. De chefs in de open keuken bereiden groenten met rijst of noedels, opgediend in een authentieke kom.

Het franchisenetwerk Pitaya is ambitieus. Ze zijn nog lang niet klaar met groeien en hebben grootse plannen voor België. Ondertussen zijn de Pitaya restaurants te vinden over heel Europa, waar België al acht vestigingen telt in Brussel, Luik, Namen, Gent, Nijvel en Antwerpen. De Thaise restaurantketen zal later dit jaar nog verder uitbreiden in de Benelux.