Homepage / Al het nieuws / Van pizzamaker tot eigenaar van 8 Domino’s vestigingen: het succesverhaal van Hussein Mamlouk

Presse

Van pizzamaker tot eigenaar van 8 Domino’s vestigingen: het succesverhaal van Hussein Mamlouk

Domino's Pizza

In 2008 startte Hussein Mamlouk als pizzamaker bij Domino’s. Vijftien jaar later is hij naast een toegewijde partner en vader van twee jonge kinderen ook eigenaar van acht succesvolle Domino’s vestigingen. Deze groei ging gepaard met hard werken en een duidelijke focus op uitstekende kwaliteit en het bieden van goede service. Hij deelt meer over zijn ontwikkeling binnen Domino’s en hoe hij dit succes verder voortzet.

Hussein werd al snel enthousiast over Domino’s en haar formule. In slechts één jaar tijd groeide hij door van pizzamaker naar assistent manager van de winkel waar hij werkte. In 2010 kon hij als winkelmanager in een Domino’s vestiging in Antwerpen aan de slag en in 2013, vijf jaar na zijn start bij Domino’s, opende hij zijn eerste eigen vestiging in Gent. Het meest trots is Hussein op het succes dat hij van deze winkel heeft gemaakt: ‘’Mijn eerste winkel was geen gemakkelijke winkel om over te nemen. Er lagen grote uitdagingen op me te wachten. Ik ben met veel enthousiasme en op gedisciplineerde wijze te werk gegaan om van deze winkel een groot succes te maken.’’ En dat is gelukt: op basis van het succes van zijn eerste winkel, heeft Hussein stabiel gebouwd aan zijn rol als franchisenemer bij Domino’s.

Teamwork is een sleutelwoord

Hussein kon dit succes niet alleen bereiken met hard werken. Het samenwerken met zijn team, was voor hem net zo belangrijk. Hussein: ‘’Het is erg belangrijk om goede personeelsleden te werven en een goede people manager te zijn. Als het team kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan, kun je dit samen waarmaken.’’ Voor Hussein is het belangrijk om een divers team om zich heen te creëren: mensen met verschillende competenties, interesses en achtergronden. Daarmee werken ze samen aan het succes van de winkels: van grote toekomstplannen tot kleine details. Hussein wil een coach zijn voor zijn teams, dat houdt in: teams samenstellen die samen perfect functioneren en teamleden helpen met het bereiken van persoonlijke groei. Door het perfect afgestemde teamwork, kan Hussein met zijn winkels kwaliteit en service blijven bieden. Daarbij weet hij altijd voor welke zaken hij bij welk teamlid terecht kan.

Zelf aan de deegtafel

Met meerdere winkels, is het voor Hussein belangrijk om bereikbaar te zijn voor werknemers en aandacht te schenken aan al zijn winkels en collega’s. Dit kan weleens een uitdaging zijn, maar Hussein blijft betrokken bij al zijn winkels en kent iedereen die voor hem werkt. Hij volgt nauw de ontwikkelingen per winkel, de productiviteit, de marketing en de gebeurtenissen in de regio. Maar ook het vak van pizza maken is hij niet verleerd: hij blijft ook zelf aan de deegtafel staan om verse pizza’s te maken.

Leren van onvoorziene omstandigheden

In zijn loopbaan kent Hussein ook uitdagingen. De meest recente zijn de uitbraak van de coronapandemie. Hier heeft hij geleerd om te gaan met onvoorziene situaties en proactief vooruit te denken. Ondanks de grote uitdagingen, weet Hussein nu dat hij met vertrouwen en professionaliteit om moet gaan met onvoorziene omstandigheden. Hij neemt niets ‘for granted’ en houdt zijn hoofd koel door de juist operationele keuzes te maken.

‘Ga voor je doelen’

Voor iedereen die een carrière als franchisenemer ambieert, geeft Hussein het volgende advies: ‘’Geloof in jezelf en focus je op de positieve aspecten van jouw vak. Ga voor je doelen. Als je een winkel hebt geopend, zorg dan voor een stabiele en prettige werkomgeving voor je team, met de juiste mensen op de juiste plaats.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Domino’s, klik hier.

Top 3 des derniers articles