Homepage / Al het nieuws / Vernieuwde franchisewinkel Spar Moorsele heropent de deuren

Presse

Vernieuwde franchisewinkel Spar Moorsele heropent de deuren

Spar Moorsele

Op donderdag 6 april heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Moorsele na verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-franchisewinkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Sébastien Hoste en zijn ouders Jean-Claude en Nathalie, de zelfstandige franchisenemers van Spar Moorsele, kunnen zo nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

Ondernemen zit in de familie

Jean-Claude en Nathalie hebben jarenlang een eigen bouwbedrijf gerund. Ondernemen zit bij hen dus in het bloed. Ook hun zoon Sébastien kreeg de ondernemersmicrobe snel te pakken en volgde een opleiding tot zelfstandig ondernemer bij Spar Colruyt Group. Toen Spar Moorsele 7 jaar geleden een nieuwe uitbater zocht, heeft hij samen met zijn ouders de sprong gewaagd. Sébastien, Jean-Claude, Nathalie en hun enthousiaste team zetten sterk in op klantvriendelijkheid, service en een warme, huiselijke sfeer. “Klanten kunnen bij ons natuurlijk altijd terecht voor informatie en advies, maar we maken even graag tijd voor zomaar een babbeltje.”

Over Spar

De meer dan 200 Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m².

Meer info om franchisenemer te worden bij Spar, klik hier.