Homepage / Al het nieuws / Vernieuwde Showroom REDDY keukens Geel

Presse

Vernieuwde Showroom REDDY keukens Geel

Reddy Keukens Gevel

In de op 26 juni 2020 geopende toonzaal streeft het team van REDDY Keukens Geel ernaar om voor iedere klant de beste keuken voor zijn/haar budget te ontwerpen en doet dat bovendien met passie, know-how én plezier. Dat wordt weerspiegeld in de gezellige en precies uitgekiende inrichting van de ondertussen vernieuwde toonzaal. Het ondernemerskoppel Kris De Pooter en Bjorn Vervliet maakt hiermee eindelijk een droom waar. “Ik werkte als verkoper bij een concurrerende formule, maar heb altijd gedroomd om klanten in mijn eigen winkel te kunnen adviseren, op mijn manier,” zegt franchisenemers Kris. Dat Kris en Bjorn er plezier in beleven, merk je al snel aan hun aanstekelijke enthousiasme.

Reddy Keukens Geel

“Omdat we meteen onze beste prijs geven, weten klanten in alle transparantie waar ze aan toe zijn. Dat vinden we heel belangrijk,” licht Bjorn toe. “We hoeven niet met kortingen of gratis producten te goochelen, omdat we weten dat onze prijs goed zit.” Dat kan omdat REDDY deel uitmaakt van MHK Group, die met meer dan 3.600 aangesloten keukenspecialisten, de grootste inkoopgroepering vormt op de Europese keukenmarkt. De grote volumes zorgen dan ook voor betere inkoopprijzen en daar profiteren klanten bij REDDY van mee.

Reddy Keukens

“de reden van het zo snel vernieuwen van onze showroom?” legt kris uit, “vrij simpel, de keukenwereld staat niet stil.” “zo zijn er altijd nieuwe trend, kleuren, materialen” gaat Bjorn verder, “en moeten we nieuwe mogelijkheden laten zien aan onze klanten.” “De vernieuwde showroom brengt de klanten in een situatie waar ze meer mogelijkheden kunnen zien, dit om het voor hun makkelijker te maken.” Sluit kris af.

Reddy Keukens

De toonzaal, met 2 verdiepingen vol keuken- en inrichtingsideeën, brengt inspiratie in verschillende stijlen en prijsklassen en toont de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge kom je bij een drankje even op adem terwijl samen de stijlen besproken worden.

Reddy Keukens Geel team

Het Reddy Team Geel

Achter een REDDY zitten altijd enthousiaste ondernemers en adviseurs verborgen.

van links naar rechts, Bjorn, Ruben, Kris

 Kris de Pooter

Franchisenemer REDDY Geel: Doordat we over het ganse traject zeer transparant zijn, wat we bespreken zal je ook krijgen. We werken dan ook met onze zeer correcte netto prijs, zo zal je je keuken altijd aan de beste prijs hebben zonder teveel zorgen

Reddy Keukens Geel Kris

Bjorn Vervliet

Franchisenemer REDDY Geel: Omwille van de scherpe prijzen, geen gedoe met valse ‘gratis’ acties, maar steeds een eerlijke nettoprijs. Ook nemen we bij REDDY de tijd om de klant voldoende te informeren, zodat ze echt samen met onze inbreng tot de keuken van hun dromen kunnen komen.

Reddy Keukens Geel Bjorn

Ruben De Wachter

Keukenadviseur REDDY Geel: We helpen iedereen met een glimlach, en met veel plezier. Ons ruim assortiment heeft ook voor ieder wel iets.

De klanten kunnen ook bij ons terecht over het ganse project.

Reddy Keukens Geel Ruben

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Reddy Keukens , Klik hier.