Homepage / Al het nieuws / Vernieuwde Spar Paal opent op 3 juni

Presse

Vernieuwde Spar Paal opent op 3 juni

Op donderdag 3 juni opent de vernieuwde franchisewinkel Spar van de Colruyt Group– in Paal. De supermarkt kreeg een grondige make-over met bijzondere aandacht voor vers, gezelligheid en duurzaamheid.

23 jaar geschiedenis

Bij franchisenemer Frie Voeten zit ondernemen in de genen. Al in 1998 opende ze haar supermarkt in het centrum van Paal. “In 2019 kozen we definitief voor de Spar-vlag, en daar ben ik nog altijd blij om”, legt Frie uit. “De professionele support van het franchisenetwerk Spar van de Colruyt Group geeft ons de kans om te groeien en te verbeteren. Zowel de winkelervaring als het versaanbod gaan er gevoelig op vooruit. Met deze ingrijpende vernieuwing trekken we helemaal de kaart van de toekomst.”

Frisse en eigentijdse look

De voorbije weken is de franchisewinkel Spar Paal grondig gerenoveerd en kreeg het een frisse, eigentijdse look. Als je binnenkomt krijg je meteen een gevoel van openheid en ruimte. Je blik glijdt ongehinderd over de gezellige broodhoek, het koelmeubel met ter plaatse versneden en verpakte kaas en charcuterie, en de groente- en fruittafels. “We hebben echt alles onder handen genomen”, verklaart franchisenemer Frie. “Moderne kassa’s, een nieuwe vloer, een betere indeling, nieuwe koel- en broodmeubels … Ik ben vooral trots op ons ruime assortiment kant-en-klare maaltijden, slaatjes en snacks: die worden elke dag ter plaatse bereid. Ideaal voor klanten die geen tijd hebben om zelf te koken en die toch lekker en gezond willen eten.”

Oog voor duurzaamheid

De franchisewinkel Spar Paal is duurzaam vernieuwd. Het koelsysteem werkt op het veel milieuvriendelijker koelmiddel CO2, waarbij de vrijgekomen warmte wordt gerecupereerd. Dat zorgt voor een minimaal energieverbruik én minder uitstoot van broeikasgassen. “De gezellige sfeer in onze winkel is mee te danken aan een uitgekiende verlichting. Daarbij maken we gebruik van ledlampen die extra zuinig omspringen met energie”, vult Frie Voeten aan.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Spar, klik hier.

Top 3 des derniers articles