Homepage / Al het nieuws / Carrefour Market pakt uit met ‘nieuwe stijl’

Presse

Carrefour Market pakt uit met ‘nieuwe stijl’

De Carrefour Market Etterbeek, gelegen aan de Sint-Michielswarande, kreeg een volledige make-over. Deze nieuwe winkel onderscheidt zich met name door een zeer compleet en gevarieerd aanbod en een aangename inrichting voor de klanten. De winkel illustreert de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste beschikbaar wil maken voor iedereen.

Deze nieuwe stijl van de Carrefour Market winkel is de tweede in haar soort in België, die op langere termijn in meerdere Market franchisewinkels zal toegepast worden.

Dankzij een compleet en gevarieerd aanbod beantwoordt de winkel van Etterbeek aan de dagdagelijkse behoeften van haar klanten, met een vistoog, een verstoog, verse groenten en fruit, brood dat elke dag ter plaatse wordt gebakken en een sushibar.

De winkel biedt een ruim assortiment bereide maaltijden aan, zoals verse soepen van Soupissime, salades van Pica Deli en natuurlijk het ruime assortiment bereide maaltijden van Carrefour.

In de groente- en fruitafdeling staat een Fresh’R-stand waar klanten vers bereide vruchtensappen, smoothies of fruitsalades kunnen kopen. Deze nieuwe stand gaat voedselverspilling tegen door onverkochte groenten en fruit een tweede leven te geven. Daarnaast heeft de winkel een brede keuze aan afhaalmaaltijden met onder andere een saladbar.

Carrefour Market

Deze winkel legt ook de nadruk op lokale producten en producten uit de korte keten.

Klanten kunnen genieten van een grote bio-corner met een ruim assortiment aan biologische producten gegroepeerd op één plaats met onder andere producten van Carrefour BIO, het goedkoopste biomerk in België.

De winkel biedt een breed assortiment vegetarische producten aan met onder andere vleesvervangers, veggie smeersalades, veggie paté en vegetarische producten van Carrefour.

De winkel heeft ook een ruim assortiment wereldproducten.

De huismerkproducten van Carrefour worden in de winkel extra onder de aandacht gebracht. Deze kwaliteitsproducten worden verkocht aan een prijs die toegankelijk is voor iedereen.

De winkel blijft klassieke diensten aanbieden zoals een grote bakkerij-, groente- en fruitafdeling, alsook een SelfScan/Self Check-out Zone. Klanten kunnen gebruik maken van de Smartscan of de geïntegreerde Smartscan waarmee ze hun boodschappen met behulp van de Carrefour-app via hun smartphone kunnen scannen.

Klanten hebben ook toegang tot een servicekiosk voor cadeaukaarten, een infopaal voor de Carrefour Bonus Card en de online diensten van Carrefour, zoals de Drive.

Deze Carrefour Market winkel is ontworpen om vooral aan het comfort van de klanten te voldoen. De gangpaden zijn ruimer, vooral in de afdeling met fast-moving consumer goods.

De Market Etterbeek heeft ook een recyclagezone voor afval, batterijen, papier/karton en plastic om klanten te helpen afval te sorteren. Om verspilling te vermijden, is de winkel bovendien ook partner van Too Good to Go.

Tenslotte wil Carrefour de veiligheid van haar klanten verzekeren. Bij de ingang van de winkel wordt een bord gebruikt om de klanten te tellen en te filteren. De winkelwagentjes worden regelmatig gedesinfecteerd en de kassa’s zijn corona-proof beveiligd.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Market, klik hier.