Franchise Kids & Us 

 

 

 

Wat is Kids&Us?

Kids&Us language school biedt een nieuw franchiseconcept van taalcentra voor kinderen van 1 tot 18 jaar. Gebaseerd op een vernieuwende en originele methodologie, wil Kids&Us een referentie worden in de wereld van het taalleren in ons land, en dit vooral voor kinderen vanaf één jaar.

Ons aanbod van de franchiseformule Kids&Us

Kids&Us bestaat uit een team van meer dan 130 hooggekwalificeerde professionals die een eersteklas service bieden aan ons hele franchisenetwerk. Wij staan altijd aan uw zijde, toegewijd aan het succes van uw project.

 • Een bewezen kwaliteitsmethode
 • Technologie voor uw project
 • Een wereldwijde reclamecampagne
 • Persoonlijke follow-up gedurende het hele openingsproces van de school
 • Voortdurende opleiding

De kracht van ons commercieel netwerk

Franchisenemer worden bij  Kids&Us  betekent deel uitmaken van een jong, vooruitstrevend project in constante groei.

 • Aantal franchiseverkooppunten : 527 waarvan 21 in België
 • Gemiddeld zakencijfer :
 • Looptijd van het contract : 5-10 jaar
 • Persoonlijke bijdrage : € 50.000
 • Instapgeld : € 25.000
 • Franchise kost : tussen € 200.000 en € 250.000

 527

Aantal franchiseverkooppunten

Variabel

Gemiddeld zakencijfer

5 tot 10 jaar

Looptijd van het contract

50.000 €

Persoonlijke bijdrage

25.000 €

Instapgeld

+/- 250.000 €

Franchise kost

In detail

Kids&Us is een toonaangevend project met een veilige, winstgevende en duurzame investering. Ons prestige is gebaseerd op de uitmuntendheid van onze Natural English lesmethode, een eigen methodologie die uitgebreid is getest en die het leerproces van de moedertaal reproduceert.

Kids&Us is een succesvol bedrijfsmodel met een geconsolideerd traject; gelanceerd in 2003, telt het al 150.000 leerlingen in meer dan 500 centra en 9 landen. Kids&Us is sinds 2012 aanwezig in België en heeft sindsdien 21 centra en verschillende multi-franchisenemers.

Als u een ondernemend, dynamisch persoon bent en van uitdagingen en kinderen houdt, is Kids&Us uw project. Maar het is ook essentieel om gepassioneerd, hardwerkend en enthousiast te zijn. Als u denkt dat u aan deze criteria voldoet en de uitdaging aan wilt gaan om uw eigen talencentrum te openen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om kennis te maken met de wereld van Kids&Us.

Als franchisenemer van Kids&Us kunt u rekenen op de steun van een team van professionals op alle gebieden: persoonlijke begeleiding tijdens het hele openingsproces van het centrum, opleidingsprogramma’s, kwaliteitsaudits, ondersteuning op het gebied van marketing, communicatie en human resources, voortdurende ontwikkeling van lesmateriaal en ontwikkeling van nieuwe producten.

 

 

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF